FASADE

Fasada varuje vaš dom pred neprijetnimi zunanjimi vplivi, kot so nihanja zunanje temperature med dnevom in nočjo ter različnimi letnimi časi.

Ne čakajte in kontaktirajte takoj !

Zaradi velikega obsega dela, priporočamo, da nas kontaktirate čimprej in si tako zagotovite termin za ogled.

PRILAGODLJIVE REŠITVE ZA VSE

Fasade so sestavljene iz različnih delov, odvisno od tipa. V grobem jih sestavlja izolativni sloj iz izolacijskih plošč, ki se prilepi ali kako drugače pritrdi na zunanjo steno, sledi plast lepila in zaščitna mrežica. Na koncu se zaključi še z granuliranim slojem, ki da vašemu domu svoj pečat.
Danes se naročniki odločate predvsem med različnimi tipi fasad in barvami ter odtenki.

Funkcije fasade:

ZAKAJ SPLOH NOVA FASADA ?

Fasada varuje vaš dom pred neprijetnimi zunanjimi vplivi, kot so nihanja zunanje temperature med dnevom in nočjo ter različnimi letnimi časi. Z vgradnjo fasadnega sistema ne znižujemo le stroškov porabljenih energentov, temveč tudi bistveno izboljšamo kvaliteto bivalnega okolja. Slaba toplotna izolacija objekta je vzrok za nekvalitetne bivalne pogoje tako poleti kot tudi pozimi.

Hkrati nosi tudi lepotno funkcijo, ki vsak dom umešča v svoje okolje. Slabo izoliran objekt lahko izgublja veliko energije. Preko fasade lahko izgubimo do 40 % energije. Kvalitetna toplotna obnova fasade lahko zmanjša vaše stroške, kar do 60%. Z vgradnjo toplotno izolacijskega sistema se odločite za učinkovito rabo energije.